zaterdag 15 augustus 2015

Jazz, jam en jockeys

Jazz in Oegstgeest organiseert al een tijd concerten in onder andere Duinzicht. Nieuw is de lokatie in het Openlucht Theater in de Leidse Hout. Prachtige plek als de zon schijnt, vandaag valt het weer helaas een beetje tegen. Het Summertime Jazz Quartet laat zich daar niet door uit balans brengen en Albert Mensinga, Clement Keyzer, Leen de Heer en Wouter Poot spelen een prima eerste set! En het Pronckbier (binnenkort ook @ De Twee Spieghels) smaakt prima!
Het wordt buiten echter steeds natter, dus tijd om even naar huis te gaan. Opdrogen, iets eten, filmpje kijken en dan door naar de Multipleks voor de drumcircle/jamsessie die al een tijdje bezig is.
Op deze Multi*culti*pleks avond is er ook voor dichters plaats, Bram laat zijn uiterst gevoelige mening horen over de komst van het Rijnsburgerblok, de sloop van de Multipleks en de kraakbeweging in het algemeen, en dat alles in weinig overtollige woorden.
Afsluiting is met DJ Miss World, met een prima mix van muziek uit alle windhoeken en diverse gast dj's.Het blijft nog lang feest in de Multipleks. Jammer dat deze ruimte aanstaande dinsdag voor het laatst gebruikt gaat worden, daarna wordt het pand waar het deel van uitmaakt helaas gesloopt.

LINKS:
Summertime Jazz Quartet
Jazz in Oegstgeest
Multipleks
DJ Miss World

Geen opmerkingen: