donderdag 9 juli 2015

De Parade in Den Haag kleurrijk en afwisselend

Het Artvark Saxofoon Quartet houdt er van om onverwachte combinaties aan te gaan. Dit keer met choreografe Sanne van der Put en de dansers Jorine Schoenmaker, Lotte Giezen en Fleur Elkink. Zes avonden zijn ze (meerdere malen) te zien deze zomer op De Parade in Den Haag en Amsterdam. Dit is hun laatste avond in Den Haag.
De voorstelling Artvark De Luxe is in De Blauwe Hemel, maar daaraan voorafgaand geven ze vast een voorproefje vóór de tent. Dat belooft veel goeds en dat maken ze later binnen helemaal waar. Mooi om te zien hoe de vier saxofonisten (Peter Broekhuizen, Rolf Delfos, Mete Erker en Bart Wirtz) integreren in de dans. In augustus nog te zien in Amsterdam!
Iets compleet anders is de hilarische show van Alex Klaasen en Henry van Loon. Gaat over de geschiedenis van de band H.E.A.R. met hun hits Leven in de Zon, Kartonnen Ananas, Deep-fried Parrot Love en en Neuken is voor Meisjes. Met Jan en Keez Groenteman op drums en toetsen is het een half uur lachen, gieren en brullen. Mét dijenkletsers! Nog te zien in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.
De rij voor de doorlopende voorstelling van Loes Luca is zo groot dat dat geen haalbare kaart is, maar gelukkig is er een optreden van Some Kind Of Fire Rose. Nog geen twee weken geleden gezien bij De Gouden Pet in Leiden, nu hier zomaar op de bar op De Parade. Leuke afsluiting van de dag.

LINKS:
Artvark SQ
Sanne van der Put
Alex Klaasen
Henry van Loon
Some Kind of Fire Rose
De Parade

Geen opmerkingen: