vrijdag 17 april 2015

Denim Days is Liefde

Voor het station van Leiden staat weer groot LIEFDE te lezen, is reclame voor het tweede Noorderliefdefestival op 5 mei met o.a. De Staat en Splendid. Dat wordt geweldig! Maar zonder verdere uitleg hebben deze letters toch weinig zin...
Onderweg naar de Westergasfabriek voor de Amsterdam Denim Days. Heb daar niets mee, maar er er is wel een mooi muziekprogramma in het Machinegebouw. Om te beginnen Qeaux Qeaux Joans met haar band, het Red Limo String Quartet en ook backing vocals. Veel technische problemen, maar toch een geweldig optreden weer!
Qeaux Qeaux Joans is één van de Ladies of the Lowlands (alle acht op 10 mei in de Kleine Komedie in Amsterdam), Sofie LeTitre is er ook een. Maar nog nooit écht solo gezien, en dat blijkt een openbaring! Beetje Siouxsie, beetje Bjork, maar vooral heel veel verrassend eigens!
Tot slot nog Beans & Fatback, dat kan niet stuk natuurlijk. Onlangs nog gezien bij de opening van de Gebr. De Nobel in Leiden, blijft altijd aanstekelijk! Kortom, een geweldige avond in Amsterdam!

LINKS:
Noorderliefde
Qeaux Qeaux Joans
Sofie Letitre
Beans and Fatback
Amsterdam Denim Days

Geen opmerkingen: