maandag 20 december 2010

Afwisselende jamsessie blijft boeien


Al een tijd niet meer geweest die jamsessies op de maandagavond in De Twee Spieghels, en dat is jammer want er gebeuren daar mooie dingen. Zo ook deze avond waar bassist Cedric Glans een mooi gezelschap verzameld had. Met de prima zangeres Zosja (ooit Idols finaliste), gitarist Jeen Rabs (ZUB), Kurt Schwab op saxofoon en de jonge drummer Sven. Goede eerste set met veel American Songbook, maar ook bijvoorbeeld Moondance en How Insensitive.

Daarna was het een komen en gaan van muzikanten met onder andere de zeer regelmatige gast in de Spieghels Lucas Meijers op gitaar. Veel improvisatie waarbij Kurt Schwab het niet kon laten er hier en daar een kerstloopje doorheen te gooien.

En ook Vivienne Aerts (eerder dit jaar nog winnares van de Zoetermeer Jazz Award 2010) zong een nummer mee. Opvallend, twee zangeressen op één avond, terwijl er eigenlijk zelden gezongen wordt in De Twee Spieghels.
Het was weer een interessant gezelschap dat toch maar weer even op een koude maandagavond een boeiend optreden neerzette!

LINKS:
Zosja
Kurt Schwab
Jeen Rabs
Lucas Meijers
Vivienne Aerts
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: