zondag 5 mei 2019

Muzikale bevrijding bij Belgisch Biercafé Olivier

Het zit bevrijdingsdag de laatste jaren niet echt mee wat het weer betreft. Op de foto ziet het er zomers uit, maar het is fris en erg winderig op het Hooglandse Kerkplein waar Jeffrey Heidstra en vrienden optreden.
Gelukkig is er ook live muziek in Belgisch Biercafé Olivier van Saskia Laroo op uitnodiging van bassiste Simone Mens. Heerlijk en swingend optreden met Sven Rozier op drums en Warren Byrd op toetsen en zang. Met veel improvisatie en zelfs een paar nieuwe nummers ter plekke opgepakt.
En dan wordt het helemaal feest als de New Yorkse zangeres Adrienne West een aantal nummers meezingt. Prachtige Summertime, prima Route 66 en daarna ook weer een flink stel eigen nummers van Saskia. Het is volle bak en iedereen geniet, wat wil je nog meer!
Grappig overigens dat ik 10 jaar geleden bij Jazz in de Gracht (Den Haag) voor het eerst zowel Saskia Laroo als Susanne Alt zag, nu staat Saskia hier, vorige maand Susanne. En volgende maand staat Rinus Groeneveld hier op het programma, ook niet te missen!

Jeffrey Heidstra
Simone Mens
Saskia Laroo
Warren Byrd
Sven Rozier
Adrienne West
Belgisch Biercafe Olivier

Geen opmerkingen: