zondag 3 juni 2018

Lazy Sunday in Leiden

Jazzam zagen we al eens eerder dit jaar instore bij Douglas, vandaag spelen ze heerlijke zomerse jazz op de hoek van Haarlemmerstraat en Lange Mare in het kader van de heropening van beide straten.
Net als gisteren zijn er ook weer living statues, maar het zijn helaas wel dezelfde als gisteren. Dus maar verder de Haarlemmerstraat in en vlak voor de Pelikaanstraat klinken nog wat prima Caraibische noten. Geen idee wie dit zijn, maar de muziek mag er wezen!
Dan is onze volgende afspraak op het dakterras van Minerva (Leidse studentenvereniging) voor de jaarlijkse Leidenarendag. Met live muziek en bitterballen stond in de aankondiging. Dan verwacht je dus één van de vele muziekgezelschappen van Minerva, maar nee we krijgen Maurits Den Hollander (bas) Sven Rozier (drums) en Zeth Latukolan (sax), een afgeslankte versie van The Cannonball Legacy die we al vaker zagen in De Twee Spieghels. Uitstekende jazz (en geen bitterbal gezien)!
Dan nog even een zonnig terrasje bezoeken bij 't Praethuys, lekker wat eten bij Fratelli's en inmiddels is het zó laat geworden dat we weer teruggaan naar 't Praethuys voor de Men in Blues. Mooie afsluiting weer van een zomers weekend met Chris, Andreas, Aad en Harm.

LINKS:
Sven Rozier
Maurits Den Hollander
Zeth Latukolan
Minerva
Men in Blues
't Praethuys

Geen opmerkingen: