zondag 11 maart 2018

Eerste Gluren bij de Buren in Leiden een succes (in de Koddesteeg)

Je hebt een redelijke woonkamer, zo'n 20 zitplaatsen en je houdt van muziek en zeker ook van huiskamerconcerten. Toen een paar maanden geleden werd aangekondigd dat Gluren bij de Buren ook naar Leiden zou komen, niet geaarzeld en direct onze woonkamer als locatie opgegeven.
En vandaag is het zover, we krijgen drie concerten van een half uur door het Duo RoMa. Dat zijn dus Rob Vlaar op accordeon en Marjolijn Mellema op viool spelen van Tango tot Tarantella, van Balkan tot Bostella. Vrolijke muziek op een mooie zondag en hoewel het bij het eerste optreden (om 12 uur) nog niet echt vol zit, is het bij de twee volgende écht afgeladen. Een groot succes!
En hoewel het Duo RoMa nog niet zo lang bestaat, was Marjolijn al vaker te zien op dit blog, vooral vaak met de Happy Acorns. Leuk haar nu eens op deze manier tegen te komen. Het was sowieso een hele leuke middag, zowel de muziek als de bezoekers, flink wat bekenden, maar ook veel onbekenden, zelfs vanuit Voorschoten en Den Haag. Volgend jaar gaan we zeker weer meedoen!

LINKS:
Duo Roma
Gluren Bij De Buren

Geen opmerkingen: