zaterdag 22 november 2014

Diverse dag in het Leidse

Vanochtend weer eens live muziek in de Sleutelstad studio bij Cultuur071. Ditmaal Xander van Dijk die een paar liedjes zingt. Altijd mooi om te horen! En ook nog terug te horen op Soundcloud.
Dan 's-middags naar De Twee Spieghels voor het Alex Goodman Trio met Fabio Ragnelli op drums en Marco Parnascia op bas. Drie geweldige muzikanten en een héél erg goede gitarist. Won niet voor niets onlangs nog de Public's Choice Award tijdens de Montreux Jazz Festival International Guitar Competition. Spelen een mooie mix van eigen nummers van Alex en standards met eigen arrangementen.
Tussendoor even een uitstapje naar Velvet voor een korte instore van Jelle Paulusma (Daryl Ann). Net als vorig jaar tijdens Peel Slowly And See speelt hij semi-akoestisch en dat klinkt prachtig mooi ingetogen. Benieuwd hoe dat op de nieuwe plaat (Pulling Weeds) klinkt!
Er is ook nog een overvol avondprogramma in Leiden, moeilijk iets te kiezen en net bij Velvet de 'nieuwe' dubbel cd van Robert Wyatt gekocht. Gewoon lekker thuis muziek luisteren, prachtig!

LINKS:
Xander van Dijk
Sleutelstad
Alex Goodman
Marco Panascia
Fabio Ragnelli
De Twee Spieghels
Jelle Paulusma
Velvet
Robert Wyatt

Geen opmerkingen: