zondag 1 oktober 2017

Jong en oud

Vandaag éindelijk enigzins bijgekomen van ons trouwweekend en alle napret, wordt het dan nu weer tijd voor een flinke portie live muziek.  We beginnen in de Q-Bus voor 4TheMusic waar vier Leidse bands korte optredens verzorgen die ook nog eens gefilmd worden.
The Hounds openen de middag, met hun altijd boeiende garage/noise en ze blijken 5 jaar te bestaan met een verjaardagsfeestje op 25 november in 't Kraantje!
Andere oude bekende is The Stream hier vanmiddag met altijd mooie symphonische rock. Prima trio met twee goede zangeressen erbij. Alle acts spelen twee nummers en worden kort geïnterviewd door de presentator.
Derde band is Tom Vrolijk & The Lucky Spares, vandaag even zonder drummer, maar dat mag de pret niet drukken en met nieuwe gitarist, eerste optreden in deze bezetting. Mooie samenzang!
Laatste optreden hier vanmiddag is voor zangeres/gitarist Somersault Baby. We laten het bij de eerste ronden, maar begin november zijn de optredens en interviews terug te zien op 4TheMusic. Volgende opname is op 4 november, weer in de Q-Bus.
Inmiddels is het 1 oktober en dan is 3 october in Leiden volop in aantocht. Met onder andere het trio Cor, Rien en John bij Jantje van Leiden. Van de Hollies tot Pearl Jam, van Creedence tot de Stones en nog véél meer. Uitstekende coverband!
En ja, het is zondagavond en omdat het om de hoek is nog even langs bij de Men in Blues in 't Praethuys. Prima afsluiting van deze dag, of prima aanzet tot Leidens Ontzet met Chris, Martijn, Peter en Harm.

LINKS:
The Hounds
The Stream
Tom Vrolijk & The Lucky Spares
Somersault Baby
4TheMusic
Q-Bus
Cor, John en Rien
Jantje van Leiden
Men in Blues
't Praethuys

Geen opmerkingen: