maandag 16 oktober 2017

Geweldige opkomst bij WellHalo benefiet

De WellHalo Foundation zet zich in voor schoon en veilig drinkwater voor de bevolking van Gambia. Begin 2015 organiseerden ze een bescheiden benefietavond in de Q-Bus met veel blues, vanavond pakken ze het écht groots aan met een avond met musicalster Pia Douwes & friends in de Stadsgehoorzaal.
Aan 520 bezoekers legt Loes Koenen, oprichtster van WellHalo het nog één keer uit, presentator Fons Delemarre leidt een en ander in goede banen enWellHalo bestuurslid Erick Douwes vertelt hoe hij zijn zus heeft weten te strikken voor deze avond.
Dan is het tijd voor de muziek met als eerste een paar musicalnummers én een speciaal voor vanavond geschreven nummer door Pia Douwes met een combo o.l.v. Bernd van den Bos met Franc auf dem Brinke, Tim Brandsen, Anneli Verhees en (bij twee nummers) Erick Douwes.
Bernd van den Bos heeft vier jaar pianoles gehad van jazzpianist Bert van den Brink, waar hij eerst een duet mee speelt, dan speelt Bert een eigen prachtige compositie solo.
Het is niet alleen maar musical muziek vanavond, ook Charllotte Karlsted zingt een aantal popjazz nummers.
Maar dan weer terug naar de musicals met het koor Otis, Pia Douwes, Jeroen Phaff, Tony Neef. Helaas moesten we na de pauze al weer weg, maar voor de rest van de avond kun je bij Leidse Glibber terecht.

LINKS:
WellHaLo
Pia Douwes
Bert van den Brink
Charllotte Karlsted
Jeroen Phaff
Tony Neef
Otis
Stadsgehoorzaal

Geen opmerkingen: