vrijdag 18 december 2015

Cultuur071 luidt het jaar muzikaal uit

Het is alweer de laatste uitzending van het jaar van Cultuur071 van Sleutelstad. Niet live vanuit de studio deze keer, maar een dag eerder al vanuit de entreefoyer van de Stadsgehoorzaal. En omdat we het samen doen met Live071 is er dus ook veel ruimte voor muziek. Om te beginnen met het altijd leuke 't Valies.
Naast vaste medewerkers en enkele gasten (o.a. Bart van Mossel en Pink Meltzer) zoals gezegd dus veel muziek. Met het vrolijke en innemende geluid van de Christmas Chicks (Suzanne Burdorf en Josefien van Pelt), een seizoensgebonden side-project van Songs by Suzy.
Ook singer-songwriter Damiaan van Noort speelt enkele nummers en vertelt dat hij sinds kort bezig is met een band. In 2016 moeten daar de eerste resultaten van te horen zijn. Houdt de muziekagenda, Cultuur071 én Live071 in de gaten!
Jan Stroomer van The Stream (en presentator van Live071) speelt ook solo het twaalfde nummer van zijn project MMXV waarbij iedere maand een nummer uitgebracht werd in 2015. Vandaag de premiere van het twaalfde en laatste nummer van dit project. Tenslotte wordt de uitzending weer vrolijk afgesloten door 't Valies.
Het is een mooie uitzending geworden die hier is terug te luisteren. Cultuur071 en Live071 zijn begin januari 2016 weer live in de lucht op Sleutelstad, respectievelijk op zaterdagochtend van 10 tot 12 en zondagavond van 8 tot 10.

LINKS:
't Valies
Christmas Chicks
Damiaan van Noort
The Stream
Sleutelstad
Stadsgehoorzaal

Geen opmerkingen: