zaterdag 6 juli 2019

Woodstock met een beetje regen

We hebben weer eens iets te vieren, want precies twee jaar geleden gingen we in ondertrouw (in september 2017 zijn we getrouwd) en daar hoort sindsdien traditioneel een champagne brunch bij Wielinga bij.
Dat was toen op een donderdag, maar nu is het zaterdag, er is dus markt én er is Woodstock op het Water. En dan zit je bij Wielinga niet helemaal goed, om iets te zien moet je je tussen wat marktkramen doorwringen en de bands zijn duidelijk gericht op de terrasboten aan de Botermarkt.
Geen idee welke bands er voorbij komen, maar wat wel opvalt is dat er weinig muziek van 50 jaar geleden klinkt, alleen het nummer Little Green Bag van de George Baker Selection is uit 1969, maar die stond dan weer niet op Woodstock. Maar het gaat allemaal om de sfeer en gezelligheid en die is er volop.
Totdat het gaat regenen, niet hard, maar genoeg voor de bands om te gaan schuilen onder bruggen. Later op de middag wordt het weer droog en kunnen we nog even luisteren bij Blended, spelen onder andere een mooie versie van Hotel California van The Eagles, óók niet uit 1969, het jaar van Woodstock, maar er wordt in elk geval gerefereerd aan dat roemruchte jaar. Morgen zijn er weer nieuwe bands en gaat het festival nog even door.

Leidse Glibber zag nog veel meer bands.

LINKS:
Wielinga
Woodstock op het Water
Blended

Geen opmerkingen: