zondag 27 november 2016

Afwisselende zondag

Na ruim 20 muziekoptredens gisteren in Leiden is het vandaag nauwelijks rustiger. Kiezen dus en het wordt De Twee Spieghels met het last-minute ingevlogen jazztrio van Egor Dubai (sax), Roope Kantonen (drums) en Lorenzo Jośe Buffa (bas). Ze vallen in voor Teis Semey die plotseling andere verplichtingen had. Maar deze invallers zijn zeker geen straf met hun relaxte standards!
Vanavond voor de tweede keer op bezoek bij het inmiddels Leidens Eerste Ukelele Kollectief genaamde LEUK in de Meet&Greet. Klinkt helemaal goed met zo'n 25 ukelele's en Greet zelfs op een bas-ukelele! Op vrijdag 23 december zijn ze (deels) te zien in de foyer van de Stadsgehoorzaal tijdens de eindejaarsuitzending van Cultuur071 van radio Sleutelstad tussen 16.00 en 18.00 uur. Kan niet wachten!
Tenslotte nog even langs in 't Praethuys voor de wekelijkse optreden van Men in Blues. Altijd geweldige muzikanten, met de beste songs, maar misschien wordt het wel weer eens tijd voor wat nieuwe nummers. Gewoon voor de variatie.

LINKS:
Egor Dubai
Roope Kantonen
Lorenzo Jośe Buffa
De Twee Spieghels
Meet & Greet
Men in Blues
't Praethuys

Geen opmerkingen: