zondag 15 mei 2022

Zomerse muziekdag

Een prachtige zomerse zondag in Leiden vandaag, tuin- en terrasweer zeg maar, toch even binnen gaan zitten voor de vrijwilligersdag van Werfpop bij Gebr. De Nobel. Niet is de laatste plaats omdat Phoenix Rivers daar weer de boel platspeelt. Uurtje genieten van deze geweldige Leidse band. Zijn wat mij betreft helemaal klaar voor een optreden op Werfpop in juli in de Leidse Hout!
Maar dat is nog niet bevestigd, afwachten dus. Wel bevestigd is de tweede band vanmiddag: Cosmic Debris, het powertrio uit Leiden dat de foyer hier helemaal overdondert. Motörhead denk je eerst, maar de psychedelische stonerrock is veel breder. Prima keuze voor Werfpop 2022 op zaterdag 9 juli!

De rest van de middag doorgebracht op het terras van 't Praethuys en 's-avonds nog even terug daar voor The Men in Blues. Zonder Chris Koenen ditmaal, maar mét Frenk van Meeteren op zang en gitaar. Samen met Andreas, Aad en Bart maken ze er weer iets moois van, met onder andere nummers van Fats Domino tot Robert Johnson. Heerlijke zomerse afsluiting!

LINKS:

Geen opmerkingen: