zondag 27 augustus 2017

Vol programma vandaag in Leiden

Het is een prachtige zondag dus op naar de Leidse Hout waar voor het Theehuis de formatie Angst, Spijt & Twijfel, bestaande uit Patrick Drabe (gitaar en zang), Jan Kanis (gitaar en zang) en Lo van Gorp (sax en zang), West-Coast Americana (van Steely Dan tot Rod Stewart zeg maar) spelen en vooral zingen. Heel mooi driestemmig.
In de zomer worden de concerten bij het Theehuis afgewisseld met optredens in De Waterlelie en vandaag is de beurt aan Dansorkest Date 7-2-7. Ouderwetse big band muziek met een gastzangeres.
Terug bij het Theehuis, het is druk dus je moet er op tijd bij zijn om een zitplaats te vinden, voor een tweede set van A, S & T. Bij een aantal nummers van The Eagles zingt Louis Drabe ook nog even mee. Heerlijke middag in de Leidse Hout.
Maar er is nog veel meer muziek in Leiden, in De Valk zouden The Black Albino's spelen, maar wegens ziekte gaat dat niet door. Dus gelijk verder naar De Twee Spieghels voor het Alkistis Labropoulou trio en dat is méér dan de moeite waard. Met Raul Santana op piano en Ignacio Santoro op bas zingt de Griekse Alkistis de sterren van de hemel met bekende jazz-standards en ook veel minder bekende nummers. 16 september is ze hier weer, een absolute aanrader!
Zoals vaker op zondag eindigt de dag bij 't Praethuys voor het wekelijkse optreden van Men in Blues. Met Arto Boyadjian toetsen, gitaar en zang wordt ook dát een bijzonder optreden. Wat een heerlijke dag weer!

LINKS:
Theehuis Leidsehout
Date 7-2-7
Vrienden van De Leidse Hout
Raul Santana
Alkistis Labropoulou
Ignacio Santoro
De Twee Spieghels
Men in Blues
't Praethuys

Geen opmerkingen: