dinsdag 3 oktober 2023

Hutspot Alley is een blijvertje

Gisteren was het prachtig weer, zomer's bijna, en was er in de stad bijna geen doorkomen aan, dus veel verder dan de jaarlijkse warenmarkt zijn we niet gekomen. Maar vandaag is het een héél klein beetje herfst en dat scheelt toch want bij Juicy Dice kunnen we zowaar vooraan staan. Stevige rockcovers op het plein vóór 't Praethuys, de voetjes gaan zelfs van de vloer.
De Hutspot Alley kent twee buitenpodia, bij 't Praethuys dus én bij de Kippenbrug voor het Stadsbrouwhuis. Daar speelt De Deik en hoewel geen fan van De Dijk maakt het optreden toch indruk. Uitstekende tribute band!
Terug op het Vrouwenkerkplein voor 't Praethuys speelt Maberico zijn gebruikelijke set Rock & Thrill met de op 3 october gebruikelijke extra, jonge, aanhang.
Tijdens het tweede deel van het optreden, mét zangeres erbij, wordt het gewoon een prima rock coverband en het publiek gaat uit zijn dak. Na afloop naar huis voor de hutspotmaaltijd, het was een mooie 3 october en die Hutspot Alley is wat ons betreft het leukste festivalletje dezer dagen! Tot volgend jaar.

LINKS:

Geen opmerkingen: