zondag 26 juni 2022

Geslaagde finale van een geslaagd bluesfestival

De vierde en laatste dag van het Praethuys Blues Festival speelt zich grotendeels buiten af op het terras. En ondanks de voorspellingen is het er prima weer voor. Om drie uur trapt de Little Boogie Boy Bluesband af met hun Happy Blues, de sfeer zit er direct goed in!
De pauze dj's hebben een speciale plek gekregen in de onlangs ontsleutelde trafozuil/peperbus. En hoewel alle stroom er inmiddels af is, blijft het er 'levensgevaarlijk' tijdens deze optredens van bijvoorbeeld Ton.
Tweede band vanmiddag is Johnny Feel Good, een stel muzikanten dat hun sporen in de blues al lang hebben verdient. Uitstekende rhythm and blues door gerenommeerde spelers uit Livin' Blues, Oscar Benton en Barrelhouse. Maar om tien uur is het buitenfeest helaas over, tijd om naar binnen te gaan.
Want daar speelt aansluitend de Men in Blues hun wekelijkse sessie. Met Chris, Robbie, Aad en Harm wordt het een mooie afsluiter van deze eerste editie van het Praethuys Blues Festival. Het vraagt om een opvolger volgend jaar!

LINKS:
Little Boogie Boy Bluesband
Johnny Feel Good
Men in Blues
't Praethuys

Geen opmerkingen: