zaterdag 3 juli 2021

Dubbel genieten in de Catharinahof in Leiden

De avond opent met een optreden van het Chris Koenen Trio (Men in Blues in kleine bezetting) met Chris op gitaar en zang, Tijn Koenen op drums en Peter Wassenaar op bas en zang. De eerste set begint rustig met ontspannen blues in Grand Café Van 't Huis.
Dan volgt er een set van The Holy Spirits uit Amsterdam, mooie en vaak driestemmige liedjes van vader Onno, dochter Maaike en haar vriendin Eline. Hoogtepunt is Big Yellow Taxi en ook Bart Landstra speelt nog een nummer mee op mondharmonica.
Bart draagt ook zijn steentje bij bij de tweede set van het Chris Koenen Trio op mondharmonica, een Indiase fluit en zang. Met een prachtige versie van Norwegian Wood van de Beatles. Deze set laat wat steviger blues horen dan in de eerste set.
Tot slot komen alle muzikanten van vanavond nog voor een mooie set bij elkaar met als uitsmijter de Men in Blues klassieker (van Bobby Bland natuurlijk) Members Only. En bij de écht allerlaatste uitsmijter begint het publiek zelfs te dansen (op redelijke afstand). Geweldige avond!

LINKS:

Geen opmerkingen: