vrijdag 19 april 2024

Mooie avond met Leidse Indie bands

Indie Leiden is een nieuwe muziekavond in de Nobel met drie Leidse Indierockbands. De eerste is Talks Make Do, vorig jaar nog als tweede geƫindigd bij de Nobel Award, vandaag mogen ze de avond openen. Ze spelen een stevig soort jaren tachtig post-punk/new wave. met een eigentijdse draai en een Doors-achtige orgelsolo. Mooi!
Tweede band is Mo Bedick die ook al een tijdje aan de weg timmert en een hechte en harde show neerzet. Interessante mix van psychedelische pop, punk, hiphop en jazz. En ondanks dat de optredens vanavond maar 40 minuten duren zien ze ook nog kans de nodige gastmuzikanten te laten meedoen!
De laatste band is Backyard Palace, organisator van deze Indie Leiden avond. Laatst hier nog gezien als eerste voorprogramma van Antje Krook, en dan blijkt het toch uit te maken op welk moment van de avond je op het podium staat. Toen was het niet echt verrassend, nu, met toch grotendeels het hetzelfde repertoire, overtuigen ze echt. Stevige, swingende indiepop als afsluiter van deze Indie Leiden avond die zeker een vervolg verdient!

LINKS:
Talks Make Do
Mo Bedick
Backyard Palace
Nobel

Geen opmerkingen: