zondag 20 september 2020

Kort en krachtig met Simone en Andreas

Door het mooie weer, het is tenslotte nog steeds zomer (rot op met je nazomer!), iets te lang in de tuin blijven zitten, maar op het eind toch nog even naar Belgisch Biercafé Olivier voor het optreden van Simone Mens (bas) en Andreas Suntrop (gitaar). 
Prachtig ingetogen optreden in de prachtige binnentuin van Olivier. En speciaal voor ons, omdat we dinsdag al weer drie jaar getrouwd zijn, spelen ze You Don't Know What Love Is, lief! Maar het optreden is helaas van korte duur, bij werkzaamheden aan de Hooigracht is de hoofdwaterleiding geraakt en zit alles aan de Hooigracht, dus ook Olivier zonder water. Geen keuken dus, geen toiletten, en dat gaat nog de hele avond duren. Het optreden heeft er niet onder te lijden, het is weer prachtig, maar wel een uurtje eerder afgelopen. Olivier sluit voor de avond. Hier een korte filmimpressie op de facebookpagina van Simone Mens.
Over twee weken, op zondag 4 oktober, is Simone Mens weer terug met saxofoniste Sanne Landvreugd. Hopelijk is er dan wel weer stromend water.

LINKS: 

Geen opmerkingen: