zondag 5 september 2021

Muzikale tegenpolen

Drie keer eerder deden we in onze woonkamer mee aan Gluren bij de Buren, vorig jaar ging het niet door en dit jaar is het verplaatst van februari naar september en van woonkamers naar tuinen. Met ons plaatsje van 10 m2 lag er een probleem, gelukkig kunnen we terecht in de tuin van Paul en Anke, die wél groot genoeg is om zo'n 25 luisteraars te ontvangen. 
Wij hebben dit jaar het Tia Marimba op het programma staan, een duo op een originele Midden-Amerikaanse Marimba. Een prachtig instrument, een soort grote xylofoon zeg maar, helemaal van hout en met extra membramen. En op deze heerlijke zomerse dag genieten we er drie keer van (samen met ruim 60 bezoekers). Een mooie mix van bekende en minder bekende Marimba muziek.
Na afloop van de tuinconcerten en een gezellige kleine naborrel, trekken we verder naar Grand Café Van 't Huis voor ons diner en live muziek bij de Leidse Lijsters. Het eerste valt volledig in het water: om 7 uur is alleen maar de borrelkaart beschikbaar. Gelukkig maakt de muziek van Biek & Len  weer veel goed. Mooie mix van electropop met een hele goede zangeres. Genieten weer van de verrassende acts bij Leidse Lijsters!

LINKS:

Geen opmerkingen: