zaterdag 26 september 2015

Mooie dag voor de Kunstroute

Héél véél muziek vandaag weer in Leiden.... en dus zitten we naast de Morspoort op de Kunstroute. Presenteren we ons eerste echte gezamenlijke project: Paper Poetry.
Het gedicht 'Brug' van Pink Meltzer gecombineerd met een bouwplaat van Iceberg Bouwplaten. In twee uitvoeringen nog wel!
Gelukkig is er ook live muziek door Peter Braas die met zijn gitaar de ruimte van OPEN|Makers/Peen en Ui vult met altijd goede en afwisselende muziek.
Inmiddels heeft Iceberg een bouwplatenworkshop waar jong en oud zich aan kleine en grotere bouwplaten kunnen wagen.Onder nog steeds het genot van de muziek van Peter Braas.
En Pink Meltzer draagt ook nog eens voor uit eigen werk. In combinatie met alle andere schilders, beeldhouwers, tekenaars, performers in en rond het pand is het een bijzondere middag op deze bijzondere plek!
Na afloop nog snel even naar De Twee Spieghels voor de laatste set van Zosja. Altijd weer goed om te horen en dat vinden er meer, het is dan ook goed druk vanmiddag. Later op de avond is er nog meer prima muziek in Leiden, maar zo'n dagje op de Kunstroute is weliswaar fantastisch maar slopend. Naar huis dus. Morgen nóg een dag Kunstroute tenslotte.

LINKS:
Kunstroute
OPEN|Makers
Peen en Ui
Pink Meltzer
Icebergbouwplaten
Zosja
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: